Bokningsvillkor

 

Anmälan

Anmälan görs på www.proleo.se alternativt via mail kurser@proleo.se.

 

Bindande anmälan

Kursanmälan är bindande när man har anmält sig oavsett anmälningssätt. Fullt pris debiteras för avbokad kursplats. Inga avgifter återbetalas.

 

Information inför kurs

2-3 veckor före kursen får du kallelse med information om kurstider, kurslokal, karta, förberedelser mm.

 

Kursavgift

Med anmälan skickas faktura via e-mail. Fakturan skall vara betald 21 dagar innan kursen startar. Moms tillkommer på priset.

 

Överlåtelse av kursplats

Det är tillåtet att överlåta plats åt någon annan innan kursstart. Det är dock inte tillåtet efter att kursen påbörjats.

 

Genomförande

ProLeo AB garanterar att utbildningen genomförs med annonserat kursinnehåll. Aktuella kursbeskrivningar och kursdatum finns på www.proleo.se. Vi förbehåller oss rätten att ställa in planerade kurser och att ändra kursdatum. Om detta sker meddelas kursdeltagare i så god tid som möjligt. Om ProLeo AB ställer in kurs, avbryter på grund av sjukdom eller avbryter av annan orsak utanför vår kontroll, erbjuder vi kurs vid ett senare kurstillfälle, alternativt återbetalning. Ersättningar därutöver utbetalas ej.

 

Övrigt

Den som bokar sig till att gå en kurs tar fullt ansvar för att chef eller andra berörda parter har godkänt bokningen.

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER